Powerbanks bedrukken om cadeau te doen

Comments Off on Powerbanks bedrukken om cadeau te doen

Powerbanks bedrukken zodat deze weggegeven kunnen worden als relatiegeschenk is tegenwoordig lang geen gek idee. Een powerbank is een geschenk dat door veel mensen gewaardeerd zal worden omdat je er echt wat aan hebt.

Powerbanks bedrukken om je smartphone onderweg op te laden

Nagenoeg iedereen heeft tegenwoordig wel een smartphone of tablet en ook iedereen kent regelmatig hetzelfde probleem: je bent onderweg en hebt geen mogelijkheid om je telefoon die bijna of helemaal leeg is op te laden terwijl je deze wel gewoon graag wilt gebruiken. Een powerbank kan dan uitkomst bieden om het apparaat snel op te laden.

Reclame maken met de powerbank

Een powerbank is een nuttig apparaat om te geven en om te krijgen. Als je er als ondernemer voor kiest een powerbank weg te geven aan je klanten of leveranciers kun je deze ook laten bedrukken. Dit kan bijvoorbeeld met een logo, bedrijfsnaam of andere tekst zoals een slogan zijn. Als de gebruiker van de powerbank deze voor de dag haalt wordt hij of zij er meteen weer aan herinnerd van wie deze powerbank afkomstig is. Daarnaast worden powerbanks met name onderweg gebruikt en kunnen ook andere mensen jouw bedrijfsnaam of logo zien.

Diverse soorten powerbanks bedrukken

Een powerbank kun je online als relatiegeschenk bestellen bij Relatiegeschenken.nl. Niet iedere powerbank laadt een telefoon of tablet met dezelfde snelheid op (mede afhankelijk van hoe snel het toestel zelf kan opladen) en dat komt tot uitdrukking in de prijs. Naast een losse powerbank kun je kiezen voor een compleet cadeaupakket waarbij de powerbank hoort.

Voor bedrijven en particulieren

Een powerbank is een leuk cadeau om mee te geven aan bezoekers op bijvoorbeeld een beurs of evenement. Met jouw bedrijfsnaam erop zullen mensen eerder aan jouw bedrijf denken als ze op zoek zijn naar een bepaald product. Het is niet alleen mogelijk om als bedrijf bedrukte producten te laten maken. Als je bijvoorbeeld een feest geeft en je de gasten een leuk aandenken naar huis wilt meegeven kun je ook kiezen voor een powerbank met een gepersonaliseerde opdruk. Bij ieder gebruik zal de ontvanger weer terugdenken aan jouw feest.

July 29, 2019 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar