Interieurs en decoraties

Comments Off on Interieurs en decoraties

‘The details are not details, they make the design.’ – Charles Eames. Als je je bezighoudt met woontrends en interieuraccessoires weet je precies wat daarmee bedoeld wordt. Jouw producten zorgen voor de finishing touch. Er is niets mooiers dan jouw assortiment in interieurs te zien hangen of staan. De lamp die jij maakte, die citymap of vaas. Het zijn díe details waardoor een huis aanvoelt als een thuis.

 

Ultieme vrijheid

 

Hoe speel je in op de steeds veranderende woontrends? Het is eeuwig zonde om teveel in te kopen of te produceren en met voorraad te blijven zitten. Een lasermachine helpt je daarbij. Omdat je daarmee heel makkelijk inspeelt op de vraag. Eén uniek stuk maken of juist een grote oplage? Die vrijheid heb je. Ook als het gaat om welke materialen je gebruikt. Je snijdt en graveert met een lasermachine de meest uiteenlopende materialen. Van hout tot kunststof en van textiel tot karton. En meer.

 

Prototypes maken

 

Jij bruist van de ideeën. Al twijfel je ook weleens over wat je bedacht hebt. Is de constructie van deze vaas robuust genoeg? Maak je die wanddecoratie van acrylaat of toch van hout? Met een lasermachine maak je heel gemakkelijk een prototype. En tweak je je ontwerp als het daardoor nog beter wordt. Daarmee heb je een totaaltraject te pakken. Van ontwerp tot uitvoering heb je het compleet in eigen hand.

 

Meerwaarde 

 

Voor ieder interieur maak je zo maatwerk. Ga daarin een stapje verder door nog meer service te bieden. Want met een lasermachine is personaliseren kinderspel. Graveer je producten en geef ze extra meerwaarde mee! De naam van je klant, een quote, een modieus patroon. Of je eigen logo. Zo bouw je ook nog eens heel eenvoudig aan je eigen merkbekendheid. 

 

Wij denken mee

 

Wat wil jij creëren? Met een BRM-laser maak je het. Hoe kunnen wij je helpen? Bel +31 (0)544 350320 of mail info@brmlasers.nl. We denken graag met je mee op zoek naar de beste oplossing. 

https://www.brmlasers.de/
November 20, 2021 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar