De twee meest voorkomende mobiele hoogwerkers van dit moment

Comments Off on De twee meest voorkomende mobiele hoogwerkers van dit moment

De twee meest voorkomende mobiele hoogwerkers van dit moment

Een hoogwerker is een algemene term voor alle machines die het toelaten om op een veilige manier te werken op grote hoogtes. Daarom zie je vaak dat hoogwerkers worden gebruikt in de bouw, de industrie en zelfs door de brandweer. Hoogwerkers beschikken over hydraulische armen die op één of meerdere locaties kan draaien, met aan het eind een bak. Hoogwerkers kunnen op verschillende manieren worden voorzien van aandrijving. Het komt het vaakst voor dat een hoogwerker wordt aangedreven door een diesel- of elektromotor met accu. Er zijn ook hoogwerkers die worden aangedreven door  gas of elektriciteit. In deze blog lees je over twee verschillende soorten hoogwerkers die er zijn.

Autohoogwerker

Een autohoogwerker is een hoogwerker die op een voertuig is gemonteerd. Hoogwerkers die op auto’s of vrachtwagens zijn gemonteerd, zijn vooral handig voor continu werk op hoogte op veel locaties, bij het snoeien van bomen langs de weg, of bij het onderhoud van bovenleidingen of straatlantaarnpalen. Op vrachtwagens gemonteerde hoogwerkers kunnen worden gebruikt als schaarhoogwerkers, telescoophoogwerkers en knikarmhoogwerkers. Afhankelijk van het type kan ermee alleen recht boven het voertuig op hoogte gewerkt worden en/of kan ook gereikt worden.

Schaarhoogwerker

Met een schaarhoogwerker heb je een hoogwerker die beschikt over een platform waarop personen kunnen staan wanneer ze omhoog worden gebracht naar de gewenste werkplek. Schaarliften kunnen reiken in verschillende hoogtes. Er zijn schaarliften die zeer hoog kunnen reiken, maar er zijn ook schaarliften dus slechts een klein stukje de lucht in kunnen. Het onderstel van een schaarhoogwerker kan voorzien zijn van wielen of rupsen om de machine te verplaatsen. Als de grond niet vlak genoeg is, zijn er ook schaarhoogwerkers met stempelpoten. Met deze poten kan de machine waterpas worden gezet zodat deze klaar is voor gebruik.

123Machineverhuur

Heb jij een hoogwerker nodig maar wil je deze niet graag aanschaffen? Bij 123Machineverhuur.nl zijn ze expert op het gebied van verhuur van hoogwerkers. Ze beschikken over een ruim assortiment hoogwerkers waar jij uit kunt kiezen. Daarnaast kan je ook nog eens zelf bepalen hoe lang jij de hoogwerker wilt huren. Mocht je nog vragen hebben? Neem dan gerust contact met ze op. Hun specialisten weten alles over hoogwerkers en voorzien je graag van persoonlijk advies. Op deze manier huur jij zeker de juiste hoogwerker!

 

https://www.123machineverhuur.nl/
April 12, 2022 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar